Burak Yilmaz Fenerbahce / Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe Taraftarını Çıldırtan Açıklama ... / Sergen yalçın ile birlikte tüm 4 büyük olanlar (galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor) ile türkiye'nin tek oyuncusu oldu.

Burak Yilmaz Fenerbahce / Burak Yılmaz'dan Fenerbahçe Taraftarını Çıldırtan Açıklama ... / Sergen yalçın ile birlikte tüm 4 büyük olanlar (galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor) ile türkiye'nin tek oyuncusu oldu.. Trabzonspor 2011 senesinden beri fenerbahçe kalesine 3 gol attı. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 23. Bilgilere göre, mehmet topal beşiktaş'a transfer olacak, burak yılmaz ise fenerbahçe'nin yolunu tutacak. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Bunların 2'sini burak yılmaz atarken, diğerini ise bero kaydetti.

İşte ahmet selim kul'un burak yılmaz ve fenerbahçe transfer iddiaları ile ilgili için geçtiği o bilgiler Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti. Beşiktaş'ın tecrübeli golcüsü burak yılmaz'ın kariyerinde en çok rakip olduğu takım fenerbahçe. Burak yılmaz tam 10 yıl sonra fenerbahçe'ye geri dönebilir. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur.

Burak Yılmaz Fenerbahçe'de - Spor Haberleri - Radikal
Burak Yılmaz Fenerbahçe'de - Spor Haberleri - Radikal from i.radikal.com.tr
Burak yılmaz transferi için trabzonspor ile herhangi bir resmi temasta bulunmayan başakşehir, taraftarlar arasında yaşanan süreci yakından takip ediyor. Bordo mavili ekibin twitter hesabından yapılan paylaşımda. Bir kez daha şampiyonluk yaşamak istiyorum. Ve fenerbahçe burak yılmaz transferini bitirdi !. Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk. Burak yılmaz tam 10 yıl sonra fenerbahçe'ye geri dönebilir. Golcü arayışlarını son sürat devam eden fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Burak yılmaz ve mehmet topal hakkındaki flaş transfer gelişmesinin detayları haberimizde.

25 kez sarı lacivertlilere karşı mücadee eden burak yılmaz'ın 7 golü bulunuyor.

Trabzonspor 2011 senesinden beri fenerbahçe kalesine 3 gol attı. Fenerbahçe haziran 2008'de yılmaz, fenerbahçe'ye 4 yıllığına transfer oldu. Bilgilere göre, mehmet topal beşiktaş'a transfer olacak, burak yılmaz ise fenerbahçe'nin yolunu tutacak. .yeniden ilgisini çeken burak yılmaz'ın fenerbahçe ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edilmişti. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti. 28 haziran 2008 cumartesi 00:00. Herkesin gördüğünü kaydeden burak, fenerbahçe büyük bir camia bu açıkça dışarıdan görülüyor dedi. Sergen yalçın'dan sonra burak yılmaz, 4 büyükler diye tabir edilen galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor formaları giyen ikinci futbolcu oldu. Sergen yalçın ile birlikte tüm 4 büyük olanlar (galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor) ile türkiye'nin tek oyuncusu oldu. Beşiktaş'ın golcü ismi burak yılmaz, fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken 4. Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor. Burak yılmaz, 28 haziran 2008 tarihinde fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Forvet hattında sıkıntı yaşayan fenerbahçe'de teknik direktör ersun yanal'ın burak yılmaz'ı istediği iddia edildi.

Fenerbahçe, burak yılmaz ile anlaştıkları yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, bugün bir televizyon kanalında, ozan zeybek isimli. Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor. Burak yılmaz transferi için trabzonspor ile herhangi bir resmi temasta bulunmayan başakşehir, taraftarlar arasında yaşanan süreci yakından takip ediyor. 28 haziran 2008 cumartesi 00:00.

Burak Yılmaz resmen Fenerbahçe'de / 1 - Foto Haber Galeri
Burak Yılmaz resmen Fenerbahçe'de / 1 - Foto Haber Galeri from imggaleri.hurriyet.com.tr
Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferini kap'a bilrirken resmi twitter hesabından bir video yayınladı. 24 maçta 9 gol atan burak yılmaz, takımının lig ikincisi olarak süper lig'e çıkmasına yardım etti. Golcü futbolcu luis aragones tarafından fazla forma şansı bulamamıştı. Bordo mavili ekibin twitter hesabından yapılan paylaşımda. Burak yilmaz ile fikret yilmaz oğul/baba. Bir kez daha şampiyonluk yaşamak istiyorum. .yeniden ilgisini çeken burak yılmaz'ın fenerbahçe ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edilmişti. Sergen yalçın ile birlikte tüm 4 büyük olanlar (galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor) ile türkiye'nin tek oyuncusu oldu.

25 kez sarı lacivertlilere karşı mücadee eden burak yılmaz'ın 7 golü bulunuyor.

Burak yılmaz fenerbahçe'ye gidecek mi? Forvet hattında sıkıntı yaşayan fenerbahçe'de teknik direktör ersun yanal'ın burak yılmaz'ı istediği iddia edildi. Trabzonspor, burak yılmaz'ın transferini kap'a bilrirken resmi twitter hesabından bir video yayınladı. Fenerbahçe ile 1.5 yıllık mukavele imzalayan ersun yanal'ın, forvet bölgesine burak yılmaz'ı istediği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle. Fenerbahçe, iddiaların doğru olmadığını belirterek yılmaz ile kesin anlaşma yapılmadığını açıkladı. Burak yılmaz, 28 haziran 2008 tarihinde fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bilgilere göre, mehmet topal beşiktaş'a transfer olacak, burak yılmaz ise fenerbahçe'nin yolunu tutacak. Sergen yalçın'dan sonra burak yılmaz, 4 büyükler diye tabir edilen galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor formaları giyen ikinci futbolcu oldu. 25 kez sarı lacivertlilere karşı mücadee eden burak yılmaz'ın 7 golü bulunuyor. 24 maçta 9 gol atan burak yılmaz, takımının lig ikincisi olarak süper lig'e çıkmasına yardım etti. Burak yılmaz ve mehmet topal hakkındaki flaş transfer gelişmesinin detayları haberimizde. Burak yilmaz ile fikret yilmaz oğul/baba.

.yeniden ilgisini çeken burak yılmaz'ın fenerbahçe ile gelecek sezon için anlaştığı iddia edilmişti. Transferde emeği geçen herkese teşekkür eden burak, kimseyi mahcup etmeyeceğimi düşünüyorum. Bütün bu imkanlara ve daha fazlasına forumlarımıza üye olarak sahip olabilirsiniz. Son dakika fenerbahçe haberlerine göre, lille'de ütün bir performans sergileyen ve birçok takımın dikkatini çeken burak yılmaz hakkında yeni bir iddia ortaya atılmıştı. Fenerbahçe kulübü, vestel manisasporlu burak yılmaz'ı transfer etmek için kulübüyle görüşüyor.

Burak Yılmaz gerçeği! Fenerbahçe... - Futbol Spor Haberleri
Burak Yılmaz gerçeği! Fenerbahçe... - Futbol Spor Haberleri from idora.gazetevatan.com
Bilgilere göre, mehmet topal beşiktaş'a transfer olacak, burak yılmaz ise fenerbahçe'nin yolunu tutacak. Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle. Burak yılmaz, fenerbahçe'ye transfer olmaktan mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti. Burak yilmaz ile fikret yilmaz oğul/baba. Forvet hattında sıkıntı yaşayan fenerbahçe'de teknik direktör ersun yanal'ın burak yılmaz'ı istediği iddia edildi. Burak yılmaz fenerbahçe'ye gidecek mi? Yakın çevresine, fenerbahçe neden olmasın? diyen burak'a bu denli ihtiyaç duyulmasının sebebi, slimani ve soldado'nun formsuzluğu. Burak yılmaz transferi için trabzonspor ile herhangi bir resmi temasta bulunmayan başakşehir, taraftarlar arasında yaşanan süreci yakından takip ediyor.

Son dakika fenerbahçe haberlerine göre, lille'de ütün bir performans sergileyen ve birçok takımın dikkatini çeken burak yılmaz hakkında yeni bir iddia ortaya atılmıştı.

Hakem alper ulusoy ile diyaloğa girdi. Burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye gol attığı takımlar ise şöyle. Herkesin gördüğünü kaydeden burak, fenerbahçe büyük bir camia bu açıkça dışarıdan görülüyor dedi. Bunların 2'sini burak yılmaz atarken, diğerini ise bero kaydetti. Ve fenerbahçe burak yılmaz transferini bitirdi !. Sergen yalçın ile birlikte tüm 4 büyük olanlar (galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor) ile türkiye'nin tek oyuncusu oldu. Burak yılmaz transferi için trabzonspor ile herhangi bir resmi temasta bulunmayan başakşehir, taraftarlar arasında yaşanan süreci yakından takip ediyor. Beşiktaş'ın tecrübeli golcüsü burak yılmaz'ın kariyerinde en çok rakip olduğu takım fenerbahçe. Burak yılmaz tam 10 yıl sonra fenerbahçe'ye geri dönebilir. Yakın çevresine, fenerbahçe neden olmasın? diyen burak'a bu denli ihtiyaç duyulmasının sebebi, slimani ve soldado'nun formsuzluğu. Fenerbahçe, iddiaların doğru olmadığını belirterek yılmaz ile kesin anlaşma yapılmadığını açıkladı. Fenerbahçemiz emre belezoğlu'ndan sonra , vestel manisaspor forması giyen burak yılmaz'ı da renklerine kattı. Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı kart, oyuna girme, oyundan alınma, ilk.

Haftasında fenerbahçe'yi konuk edecekken tecrübeli golcü burak yılmaz da ilk peşinde burak yilmaz. Fenerbahçe haziran 2008'de yılmaz, fenerbahçe'ye 4 yıllığına transfer oldu.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code